Äntligen höstlov! Välkommen till allt roligt hos oss.

Kom till oss på höstlovet. Vi har pyssel, skattjakt och filmer! Välkomna!
Personer som vandrar. En person har en blå flagga.

Konst längs Skåneleden

Lördagen den 11 september på Vandringens dag presenterar projektet Skåneleden Konst – In motion sin första offentliga gestaltning som följs av ett publikt program för allmänheten med vandringar som sätter fokus på natur, rörelse, konst och hälsa i tre kommuner.
Biljettsläpp! Se dansföreställningen Promise land, exklusiva visningar mitt i utställningsrummet.

Köp din biljett nu! "Promise land”är ett scenkonstverk av koreografen Örjan Andersson och bildkonstnären Helene Billgren. Exklusiva visningar – dansföreställningar på Kristianstads konsthall mitt i Helene Billgrens utställning "Internmeddelandenh". Missa inte.
Open call – konstnärligt gestaltningsuppdrag

Ansökningstiden har gått ut.
Kvinna i vintertid som går över en mosse.

Projektet Skåneleden Konst – In Motion: Konstnärer klara för vandring längs Skåneleden.

Nu har vi valt ut de konstnärer som får uppdraget att utforma vandringar med och för unga längs Skåneleden: Gideonsson/Londré, Hillside Projects och Linnea Jardemark.
Två handflator med färg

Vi söker en konstpedagog

Ansökningstiden för tjänsten har gått ut.
Människor som går upp för en backe.

Open Call – Konstnärer sökes för vandring längs Skåneleden!

Ansökningsperioden har gått ut.
Ny visuell identitet och webbplats

Kulturarvsorganisationen Regionmuseet Skåne har från och med mitten av januari en ny visuell identitet. Samtidigt har vi fått en ny webbplats.
En äldre man med en katalansk mössa.

Nils Tryding (1929–2020) i tacksamt minne

Nils Tryding har avlidit. Marika Reuterswärd, chef för Kristianstads konsthall, skriver några ord.
Med anledning av corona/covid-19. Information inför ditt besök.

Besök oss gärna de dagar och tider då vi vanligtvis har färre besökare: Vardagar och under sen eftermiddag på lördagar och söndagar. Vi arbetar aktivt med åtgärder för att hindra smittspridning. Välkommen!

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!