Villkor för biljettförsäljning på Regionmuseet Skåne samt filialer.

Hur köper jag mina biljetter?

Du köper lättast biljetter till våra evenemang på Regionmuseet i Kristianstad och Kristianstads konsthall samt våra filialer (Filmmuseet, Åhus museum och Järnvägsmuseet) direkt på vår hemsida. Där kan du köpa biljetter fram till 30 minuter innan evenemangsstart. Du kan ange antal biljetter du önskar köpa samt betala med swish eller kort. När du köper din biljett anger du även namn och epost – vi behandlar dina uppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Din biljett är den bekräftelse du får på mejl efter genomfört köp. Där finns även samma biljett bifogad som pdf för lättare utskriftsmöjlighet. Dock räcker det att du visar biljetten i din mobil exempelvis – så utskrift är inte nödvändig. Observera att e-postmeddelandet kan hamna i skräpposten.

Vi meddelar eventuella ändringar för varje evenemang på vår hemsida, och biljettköparen får ett e-postmeddelande till den adress som angavs vid köpet. Det är därför viktigt att ange en korrekt e-postadress vid köpet, så att vi kan kontakta dig vid eventuella ändringar. Observera att e-postmeddelandet kan hamna i skräpposten.

Köp av biljetter över disk

Du kan även köpa biljetter till våra evenemang i Regionmuseets reception/butik i Kristianstad under museets öppettider.

Vid evenemang på Filmmuseet öppnar biljettkassa för försäljning 30 minuter innan evenemangsstart. Är filmen fullbokad säljer vi dock inte några ytterligare biljetter över disk. Om filmen är fullbokad eller ej kan du se på vår webb.

På järnvägsmuseet säljer vi biljetter till åkturer med lilla ångloket på bangården. Dessa säljs endast på plats innan avgång.

Återköp

Återköp av biljetter till evenemang görs endast vid inställda event. För de evenemang som enbart har bokningsavgift görs aldrig återköp.Biljetter återköps aldrig på grund av att du som kund blivit sjuk eller fått andra förhinder. Har du fått förhinder rekommenderar vi att försöka sälja biljetten vidare eftersom biljetten inte är personligt bunden.

Vid inställt evenemang får du som köpt biljett online automatiskt en återbetalning i samband med att vi meddelar dig om det inställda evenemanget. Observera att e-postmeddelandet kan hamna i skräpposten. Samma gäller vid tekniska problem med till exempel filmvisning. Då betalar vi automatiskt tillbaka pengarna till dig som köpt biljett online.

Har du köpt biljetten i kassan på Regionmuseet i Kristianstad ansvarar du själv för att hålla dig informerad om inställda evenemang via vår webbplats och kontaktar sedan själv Regionmuseets reception på 044-620 19 00. Återköp sker vid uppvisande av kvitto.

Återköp för inställda evenemang görs senast inom en vecka efter det datum då evenemanget skulle ägt rum. Du kan alltså inte få tillbaka pengarna efter det.

För de evenemang som endast har bokningsavgift görs aldrig återköp. Varken vid förhinder hos den som köpt biljett eller vid inställt evenemang av Regionmuseet Skåne.

Har du frågor om biljettköp, inställda evenemang eller något annat? Tveka inte att höra av dig till vår reception på 044-620 19 00 under museets öppettider.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!