Nu har vi öppet igen. Mer information.

Stängt på midsommarafton och midsommardagen

Glad midsommar! Vi håller stängt på midsommarafton och midsommardagen. Vi önskar dig en trevlig helg och ett firande som passar just dig – med eller utan midsommarstång, sju blommor under huvudkudden och små grodorna.
Närbild på en räkmacka.

Sommarens meny på vårt kafé

Klassisk räkmacka, grillad surdegsmacka eller en matig sallad? Paj eller våra egna raggmunkar? Pannkakor med hemgjord jordgubbssylt och grädde? Välj från sommarens meny. Vi serverar också kaffe och andra drycker, kakor och smått och gott. Välkommen!
Biljettsläpp! Se dansföreställningen Promise land, exklusiva visningar mitt i utställningsrummet.

Köp din biljett nu! "Promise land”är ett scenkonstverk av koreografen Örjan Andersson och bildkonstnären Helene Billgren. Exklusiva visningar – dansföreställningar på Kristianstads konsthall mitt i Helene Billgrens utställning "Internmeddelandenh". Missa inte.
Open call – konstnärligt gestaltningsuppdrag

Ansökningstiden har gått ut.
En lummig gård. I bakgrunden ett tegelhus.

Direktupphandling av arkitekt

Upphandlingstiden har gått ut.
En husvägg, gulputsad med gröna fönster

Vi söker en chef till Avdelningen för Kunskapsuppbyggnad

Ansökningstiden har gått ut.
Ny visuell identitet och webbplats

Kulturarvsorganisationen Regionmuseet Skåne har från och med mitten av januari en ny visuell identitet. Samtidigt har vi fått en ny webbplats.
Med anledning av corona/covid-19. Information inför ditt besök.

Besök oss gärna de dagar och tider då vi vanligtvis har färre besökare: Vardagar och under sen eftermiddag på lördagar och söndagar. Vi arbetar aktivt med åtgärder för att hindra smittspridning. Välkommen!
Vi vann årets utställning 2019!

I hård konkurrens har Skate 2019 tilldelats utmärkelsen Årets utställning 2019 i den jurybedömda tävling som varje år arrangeras av

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!