Veckans lunchmeny

Veckans lunch meny på museets kafé. Lunchen kostar 109 kronor med nybakat bröd och tillbehör, sallad, kaffe/te och hembakad efterrätt.
Regionmuseet Kristianstad, Kristianstads Konsthall och Café Miró är stängda den 17 maj

All personal är på dialogkonferens för att vi ska bli ett ännu bättre museum!
Veckans lunchmeny

Tisdag till fredag, 11.30–13.30 serverar museets kafé dagens lunch. Lunchen kostar 109 kronor och går att få som take away.
Regionmuseet Skåne för Ukraina

Vi i personalen på Regionmuseet Skåne vill tillsammans med dig hjälpa Ukrainas befolkning!
En borg!

Rätt svar på tipspromenaden

Under sportlovet vecka 8 hade vi en tipspromenad för våra små besökare. Här är de rätta svaren på tipsrundan.
En borg!

Sportlovskul

Välkommen till oss på sportlovet! Vi har aktiviteter för alla barn och unga
Nytt ljudsystem  i våra lokaler

Nytt ljudsystem i våra lokaler

Vi installerar ett nytt ljudsystem! Ett par dagar i januari är våra permanenta utställningar och Drakborgen tillfälligt stängda.
En barnfamilj.

Bio för lediga är tillbaka

Bio för lediga är tillbaka! För dig som är ledig under dagtid visar vi filmer helt gratis i Regionmuseet Kristianstads hörsal, i samarbete med Kristianstads kommuns omsorgsförvaltning. Välkommen!
En bit äppelkaka på en tallrik.

Kaféet under jul- och nyårshelgerna

Kaféets härliga meny under jul- och nyårshelgerna.
Jul på museet

Julen finns hos oss – och självklart varar den ända in på nästa år. Välkommen!
Äntligen höstlov! Välkommen till allt roligt hos oss.

Kom till oss på höstlovet. Vi har pyssel, skattjakt och filmer! Välkomna!
Närbild på en räkmacka.

Sommarens meny på vårt kafé

Klassisk räkmacka, grillad surdegsmacka eller en matig sallad? Paj eller våra egna raggmunkar? Pannkakor med hemgjord jordgubbssylt och grädde? Välj från sommarens meny. Vi serverar också kaffe och andra drycker, kakor och smått och gott. Välkommen!

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!