Kommunikatör sökes

Vi söker en vikarierande kommunikatör som kan börja med kort varsel. Din arbetsplats kommer vara på plats i Kristianstad.
En bild på FNs 17 hållbarhetsmål.

Framtidsveckan 2022

Framtidsveckan 2022 är här. Temat är ” Hållbar omställning” och syftet med veckan är att bidra och inspirera till ett ännu mer hållbart Kristianstad.
Vi söker museichef/landsantikvarie

Vi söker en regionmuseichef/landsantikvarie som brinner för ledarskap, utveckling och samverkan med placering i Kristianstad. Sista ansökan är 18 september.
Buffén är tillbaka på Café Miró

Från och med 6 september serverar Café Miró buffé tisdag till fredag, 11.30–13.30.
Vi söker museitekniker

Vi söker en museitekniker för att förstärka vår organisation. Sista ansökningstid är 25 september.
En familj på en båt

Höstens Bio för lediga

Bio för lediga är tillbaka! För dig som är ledig under dagtid visar vi filmer helt gratis i Regionmuseet Kristianstads hörsal, i samarbete med Kristianstads kommuns omsorgsförvaltning och ABF. Välkommen!
Kristianstads stadsfest 4-6 augusti

4-6 augusti arrangeras Kristianstads stadsfest och i samband med det hålls ett flertal aktiviteter på Regionmuseet, Filmmuseet och Järnvägsmuseet!
Upplev konst på toaletten

Vi har tagit konsten dit alla går – toaletten. På Regionmuseet Kristianstad och stadsbiblioteket kan du nu uppleva konst när du besöker den tillgänglighetsanpassade toaletten.
Veckans lunchmeny

Veckans lunch har sommaruppehåll och istället serveras rätter från sommarmenyn.
Regionmuseet Skåne för Ukraina

Vi i personalen på Regionmuseet Skåne vill tillsammans med dig hjälpa Ukrainas befolkning!
En borg!

Rätt svar på tipspromenaden

Under sportlovet vecka 8 hade vi en tipspromenad för våra små besökare. Här är de rätta svaren på tipsrundan.
En borg!

Sportlovskul

Välkommen till oss på sportlovet! Vi har aktiviteter för alla barn och unga

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!