En husvägg, gulputsad med gröna fönster

Vi söker en chef till Avdelningen för Kunskapsuppbyggnad

Vill du ha ett omväxlande och intressant arbete med stora möjligheter att utveckla Regionmuseet Skånes verksamhet inom kulturmiljö och museisamlingar på ett innovativt sätt? Vi söker en chef till avdelningen för Kunskapsuppbyggnad som kan bidra till detta.
Ny visuell identitet och webbplats

Kulturarvsorganisationen Regionmuseet Skåne har från och med mitten av januari en ny visuell identitet. Samtidigt har vi fått en ny webbplats.
Vi vann årets utställning 2019!

I hård konkurrens har Skate 2019 tilldelats utmärkelsen Årets utställning 2019 i den jurybedömda tävling som varje år arrangeras av

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!

Vi ses snart igen!

På grund av pandemin har vi stängt tills vidare. De utställningar som du ser i vår kalender är alltså inte tillgängliga för besök på plats just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig så snart vi öppnar igen!