Nu har vi öppet igen. Mer information.

Stängt på midsommarafton och midsommardagen

Glad midsommar! Vi håller stängt på midsommarafton och midsommardagen. Vi önskar dig en trevlig helg och ett firande som passar just dig – med eller utan midsommarstång, sju blommor under huvudkudden och små grodorna.
Närbild på en räkmacka.

Sommarens meny på vårt kafé

Klassisk räkmacka, grillad surdegsmacka eller en matig sallad? Paj eller våra egna raggmunkar? Pannkakor med hemgjord jordgubbssylt och grädde? Välj från sommarens meny. Vi serverar också kaffe och andra drycker, kakor och smått och gott. Välkommen!
Biljettsläpp! Se dansföreställningen Promise land, exklusiva visningar mitt i utställningsrummet.

Köp din biljett nu! "Promise land”är ett scenkonstverk av koreografen Örjan Andersson och bildkonstnären Helene Billgren. Exklusiva visningar – dansföreställningar på Kristianstads konsthall mitt i Helene Billgrens utställning "Internmeddelandenh". Missa inte.
Veckans lunchmeny

Under sommaren serverar vi samma meny alla dagar.
En kvinna står framför en tavla.

Nu finns vi på UR Play

Det bästa vi vet är att få dela med oss av kunskap till andra. Se våra föreläsningar om Skånes historia på UR Play. Tio inslag producerade av och för UR Samtiden, i serien Länsmuseerna berättar. Här når vi ut till hela Sverige!
Open call – konstnärligt gestaltningsuppdrag

Ansökningstiden har gått ut.
En lummig gård. I bakgrunden ett tegelhus.

Direktupphandling av arkitekt

Upphandlingstiden har gått ut.
Kvinna i vintertid som går över en mosse.

Projektet Skåneleden Konst – In Motion: Konstnärer klara för vandring längs Skåneleden.

Nu har vi valt ut de konstnärer som får uppdraget att utforma vandringar med och för unga längs Skåneleden: Gideonsson/Londré, Hillside Projects och Linnea Jardemark.
Vi söker en bebyggelseantikvarie

Ansökningstiden för tjänsten har gått ut.
Två handflator med färg

Vi söker en konstpedagog

Ansökningstiden för tjänsten har gått ut.
I bakgrunden syns ett rött putsat hus, Åhus museum

Sommar på Åhus museum: Vi söker volontärer och startar en insamling.

Nu kan du hjälpa oss att hålla Åhus museum öppet i sommar! Du kan stödja verksamheten på två olika sätt: Vill du bidra till vår insamling för säsongens utställning? Eller vill du bli vår volontär?
Vi söker en hyresgäst till Åhus museum

Vill du driva verksamhet i en genuin kulturmiljö, från och med mitten av september 2021, till och med april 2022? Mitt i Åhus finns en ledig lokal med anor från medeltiden.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!