Vårens onsdags- och lördagsfilmer

Nu är vårens program för onsdags- och lördagsfilmer här. Bland höjdpunkterna hittar du bland annat den kritikerrosade Holy Spider och Oscarsnominerade Skolan vid vägens ände.
Utställningsbild från den stadshistoriska utställningen C400.

Nu fräschar vi upp i en av våra basutställningar

Vi stänger en av våra basutställningar under två veckor för att se över teknik, ljus och montrar.
Bio för lediga – Här är vårens program

Bio för lediga är tillbaka! För dig som är ledig under dagtid visar vi filmer helt gratis i Regionmuseet Kristianstads hörsal, i samarbete med Kristianstads kommuns omsorgsförvaltning och ABF.
Modern bild på Kosmoramahuset.

Nya öppettider på Filmmuseet

Från den 7 januari 2023 har Filmmuseet nya öppettider.
Regionmuseet Skåne får ny museichef

Idag, den 1 december, tillträder Henrik Borg som ny museichef och landsantikvarie för Regionmuseet Skåne.
Jul på Regionmuseet

På Regionmuseet Skåne börjar julen redan sista helgen i november. Då öppnar vår julutställning och så bjuder vi in till vår stämningsfulla julmarknad.
Rätt svar och vinnarna av runjakten

Nu har vi dragit vinnarna från höstlovets runjakt på museet. Vem var det egentligen som gömde sig i museets källare?
Regionmuseet Skåne söker ny kommunikatör

Vi är på jakt efter en duktig kommunikatör till Regionmuseet Skåne. Sista ansökningsdag är den 7 november.
Vi söker en arkivarie

Vi söker en arkivarie som i första hand ska arbeta med frågor som rör både analog och elektronisk arkivering, strategier för långsiktigt digitalt bevarande samt arbete med att tillgängliggöra arkiven.
Snart höstlov! Välkommen till allt roligt hos oss.

Kom till oss på höstlovet. Vi har pyssel, runjakt och filmer! Välkomna!
Höstlov på Filmmuseet

Nu har vi släppt programmet för höstlovet på Filmmuseet!
Kommunikatör sökes

Vi söker en vikarierande kommunikatör som kan börja med kort varsel. Din arbetsplats kommer vara på plats i Kristianstad.

Warning: Undefined array key 1 in /home/regionmu/regionmuseet.se/wp-content/themes/astra-child/template-parts/content-page.php on line 96

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!