Upplev konst på toaletten

Vi har tagit konsten dit alla går – toaletten. På Regionmuseet Kristianstad och stadsbiblioteket kan du nu uppleva konst när du besöker den tillgänglighetsanpassade toaletten.
Stängt på midsommarafton och midsommardagen

Glad midsommar! Vi håller stängt på midsommarafton och midsommardagen. Vi önskar dig en trevlig helg och ett firande som passar just dig – med eller utan midsommarstång, sju blommor under huvudkudden och små grodorna.
Vi vill att du bli vår konservator!

Nu söker Regionmuseet Skåne en konservator med kulturhistorisk inriktning. Är det du?
Filmmuseet 50 år

Idag, den 2 juni 2022, fyller Filmmuseet i Kristianstad 50 år. Jubileumsåret firas med filmvisningar från de senaste fem decennierna
Sommarmeny

Från 1 juni till 29 augusti kan ni njuta av vår sommarmeny. Vi har öppet 11.00–16.00 måndag till fredag och
Är du vårt nya köksbiträde?

Vi söker dig som tycker om ett rörligt och stundtals hektiskt arbete i nära samarbete med dina kollegor. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av service och restaurang/café, men det allra viktigaste är din personlighet.
Linåker på Månsas!

På skogstorpet Månsas utanför Skärsnäs, har vi berett och sått en cirka 5 kvm stor yta av den gamla åkermarken
Veckans lunchmeny

Veckans lunch har sommaruppehåll och istället serveras rätter från sommarmenyn.
Regionmuseet Skåne för Ukraina

Vi i personalen på Regionmuseet Skåne vill tillsammans med dig hjälpa Ukrainas befolkning!
En borg!

Rätt svar på tipspromenaden

Under sportlovet vecka 8 hade vi en tipspromenad för våra små besökare. Här är de rätta svaren på tipsrundan.
Sex stycken händer som greppar över varandras handleder som i en kedja, fotograferade uppifrån

Bli volontär på Åhus museum i sommar!

Vill du hjälpa Regionmuseet Skåne att hålla Åhus museum öppet i sommar? Vi söker 10–12 personer som är kulturintresserade och utåtriktade.
En borg!

Sportlovskul

Välkommen till oss på sportlovet! Vi har aktiviteter för alla barn och unga

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!