Vi söker en arkivarie

Vi söker en arkivarie som i första hand ska arbeta med frågor som rör både analog och elektronisk arkivering, strategier för långsiktigt digitalt bevarande samt arbete med att tillgängliggöra arkiven.
Snart höstlov! Välkommen till allt roligt hos oss.

Kom till oss på höstlovet. Vi har pyssel, runjakt och filmer! Välkomna!
Höstlov på Filmmuseet

Nu har vi släppt programmet för höstlovet på Filmmuseet!
Kommunikatör sökes

Vi söker en vikarierande kommunikatör som kan börja med kort varsel. Din arbetsplats kommer vara på plats i Kristianstad.
Filmmuseet 50 år

Den 2 juni 2022, fyllde Filmmuseet i Kristianstad 50 år. Jubileumsåret firas med filmvisningar från de senaste fem decennierna och
Höstens onsdags- och söndagsfilmer

Nu är höstens program för onsdags- och söndagsfilmer här. Biljetter köper du på programsidan för respektive film.
Vi söker museichef/landsantikvarie

Vi söker en regionmuseichef/landsantikvarie som brinner för ledarskap, utveckling och samverkan med placering i Kristianstad. Sista ansökan är 18 september.
Buffén är tillbaka på Café Miró

Från och med 6 september serverar Café Miró buffé tisdag till fredag, 11.30–13.30.
Vi söker museitekniker

Vi söker en museitekniker för att förstärka vår organisation. Sista ansökningstid är 25 september.
En familj på en båt

Höstens Bio för lediga

Bio för lediga är tillbaka! För dig som är ledig under dagtid visar vi filmer helt gratis i Regionmuseet Kristianstads hörsal, i samarbete med Kristianstads kommuns omsorgsförvaltning och ABF. Välkommen!
Minnesmärke i Sankt Olof återställt

Minnesmärket över romska platser i Sankt Olof är nu återställt efter vandalisering.
Kristianstads stadsfest 4-6 augusti

4-6 augusti arrangeras Kristianstads stadsfest och i samband med det hålls ett flertal aktiviteter på Regionmuseet, Filmmuseet och Järnvägsmuseet!

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!