Nytt ljudsystem  i våra lokaler

Nytt ljudsystem i våra lokaler

Vi installerar ett nytt ljudsystem! Ett par dagar i januari är våra permanenta utställningar och Drakborgen tillfälligt stängda.
En barnfamilj.

Bio för lediga är tillbaka

Bio för lediga är tillbaka! För dig som är ledig under dagtid visar vi filmer helt gratis i Regionmuseet Kristianstads hörsal, i samarbete med Kristianstads kommuns omsorgsförvaltning. Välkommen!
Veckans lunchmeny

Tisdag till fredag, 11.30–13.30 serverar museets kafé dagens lunch. Lunchen kostar 109 kronor och går att få som take away.
Med anledning av corona/covid-19. Information inför ditt besök.

Besök oss gärna de dagar och tider då vi vanligtvis har färre besökare: Vardagar och under sen eftermiddag på lördagar och söndagar. Vi arbetar aktivt med åtgärder för att hindra smittspridning. Välkommen!
En bit äppelkaka på en tallrik.

Kaféet under jul- och nyårshelgerna

Kaféets härliga meny under jul- och nyårshelgerna.
Jul på museet

Julen finns hos oss – och självklart varar den ända in på nästa år. Välkommen!
Höstlovsfilmer

Alla vardagar under höstlovet visar vi barn- och familjefilm tre gånger om dagen.
Äntligen höstlov! Välkommen till allt roligt hos oss.

Kom till oss på höstlovet. Vi har pyssel, skattjakt och filmer! Välkomna!
En hög med pannkakor

Pannkaksbuffé

Varje lördag serverar vi pannkaksbuffé i kaféet. Buffén serveras 12.00–15.00. I priset ingår även kaffe, te eller Smakis.
Höstens filmprogram

Nu har vi släppt höstens program för onsdags- och söndagsfilmer. Välkommen till Filmmuseets mysiga biosalong och upplev filmer som rör och berör. Allt till ett snällt pris, som vanligt!
Personer som vandrar. En person har en blå flagga.

Konst längs Skåneleden

Lördagen den 11 september på Vandringens dag presenterar projektet Skåneleden Konst – In motion sin första offentliga gestaltning som följs av ett publikt program för allmänheten med vandringar som sätter fokus på natur, rörelse, konst och hälsa i tre kommuner.
Vi söker en bibliotekarie med intresse för kulturhistoria

Ansökningstiden har gått ut.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!