Filmmuseet 50 år

Den 2 juni 2022, fyllde Filmmuseet i Kristianstad 50 år. Jubileumsåret firas med filmvisningar från de senaste fem decennierna och
Höstens onsdags- och söndagsfilmer

Nu är höstens program för onsdags- och söndagsfilmer här. Biljetter köper du på programsidan för respektive film.
Vi söker museitekniker

Vi söker en museitekniker för att förstärka vår organisation. Sista ansökningstid är 25 september.
Kristianstads stadsfest 4-6 augusti

4-6 augusti arrangeras Kristianstads stadsfest och i samband med det hålls ett flertal aktiviteter på Regionmuseet, Filmmuseet och Järnvägsmuseet!
Regionmuseet Skåne för Ukraina

Vi i personalen på Regionmuseet Skåne vill tillsammans med dig hjälpa Ukrainas befolkning!
Vårens filmprogram

Nu har vi släppt vårens program för onsdags- och söndagsfilmer. Välkommen till Filmmuseets mysiga biosalong och upplev filmer som rör och berör. Allt till ett snällt pris, som vanligt!
Jul på museet

Julen finns hos oss – och självklart varar den ända in på nästa år. Välkommen!
Höstlovsfilmer

Alla vardagar under höstlovet visar vi barn- och familjefilm tre gånger om dagen.
Äntligen höstlov! Välkommen till allt roligt hos oss.

Kom till oss på höstlovet. Vi har pyssel, skattjakt och filmer! Välkomna!
Ny visuell identitet och webbplats

Kulturarvsorganisationen Regionmuseet Skåne har från och med mitten av januari en ny visuell identitet. Samtidigt har vi fått en ny webbplats.
Bionalen 2020. Välkommen till framtiden.

Snart är det dags för filmfestivalen Bionalen 2020! En helg i Kristianstad, 9–11 oktober, fullmatad med upplevelser för filmintresserade i alla åldrar.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!