Höstlovsfilmer

Alla vardagar under höstlovet visar vi barn- och familjefilm tre gånger om dagen.
Äntligen höstlov! Välkommen till allt roligt hos oss.

Kom till oss på höstlovet. Vi har pyssel, skattjakt och filmer! Välkomna!
Höstens filmprogram

Nu har vi släppt höstens program för onsdags- och söndagsfilmer. Välkommen till Filmmuseets mysiga biosalong och upplev filmer som rör och berör. Allt till ett snällt pris, som vanligt!
Ny visuell identitet och webbplats

Kulturarvsorganisationen Regionmuseet Skåne har från och med mitten av januari en ny visuell identitet. Samtidigt har vi fått en ny webbplats.
Med anledning av corona/covid-19. Information inför ditt besök.

Besök oss gärna de dagar och tider då vi vanligtvis har färre besökare: Vardagar och under sen eftermiddag på lördagar och söndagar. Vi arbetar aktivt med åtgärder för att hindra smittspridning. Välkommen!
Bionalen 2020. Välkommen till framtiden.

Snart är det dags för filmfestivalen Bionalen 2020! En helg i Kristianstad, 9–11 oktober, fullmatad med upplevelser för filmintresserade i alla åldrar.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!