Vårens onsdags- och lördagsfilmer

Nu är vårens program för onsdags- och lördagsfilmer här. Bland höjdpunkterna hittar du bland annat den kritikerrosade Holy Spider och Oscarsnominerade Skolan vid vägens ände.
Bio för lediga – Här är vårens program

Bio för lediga är tillbaka! För dig som är ledig under dagtid visar vi filmer helt gratis i Regionmuseet Kristianstads hörsal, i samarbete med Kristianstads kommuns omsorgsförvaltning och ABF.
Modern bild på Kosmoramahuset.

Nya öppettider på Filmmuseet

Från den 7 januari 2023 har Filmmuseet nya öppettider.
Jul på Regionmuseet

På Regionmuseet Skåne börjar julen redan sista helgen i november. Då öppnar vår julutställning och så bjuder vi in till vår stämningsfulla julmarknad.
Höstlov på Filmmuseet

Nu har vi släppt programmet för höstlovet på Filmmuseet!
Filmmuseet 50 år

Den 2 juni 2022, fyllde Filmmuseet i Kristianstad 50 år. Jubileumsåret firas med filmvisningar från de senaste fem decennierna och
Kristianstads stadsfest 4-6 augusti

4-6 augusti arrangeras Kristianstads stadsfest och i samband med det hålls ett flertal aktiviteter på Regionmuseet, Filmmuseet och Järnvägsmuseet!
Regionmuseet Skåne för Ukraina

Vi i personalen på Regionmuseet Skåne vill tillsammans med dig hjälpa Ukrainas befolkning!
Vårens filmprogram

Nu har vi släppt vårens program för onsdags- och söndagsfilmer. Välkommen till Filmmuseets mysiga biosalong och upplev filmer som rör och berör. Allt till ett snällt pris, som vanligt!
Jul på museet

Julen finns hos oss – och självklart varar den ända in på nästa år. Välkommen!
Höstlovsfilmer

Alla vardagar under höstlovet visar vi barn- och familjefilm tre gånger om dagen.
Ny visuell identitet och webbplats

Kulturarvsorganisationen Regionmuseet Skåne har från och med mitten av januari en ny visuell identitet. Samtidigt har vi fått en ny webbplats.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!