X

Tågentusiast med kärlek till lok och vagnar? Nyfiken på det gamla Kristianstad som järnvägsknut? Eller hur det var att resa med järnvägslinjerna i Skåne förr i tiden? ”Nästa, Järnvägsmuseet, Kristianstad Södra!”

Järnvägsmuseet Kristianstad passar alla åldrar, oavsett om du redan är fascinerad av järnvägshistoria eller om det är ditt första möte med äldre tiders tågresande och miljöer.

Öppettider

Laddar..

Alla öppettider

På gång Visa kalendern
Tema: Veteranmotorcyklar i Landins cykelverkstad

Tema: Veteranmotorcyklar i Landins cykelverkstad

18 juni –
20 augusti
Nu rullar motorcyklar av veteranklass in på utställningen Landins cykelverkstad, i Järnvägsmuseet. Eller rättare så sagt återvänder de till platsen de senast kom ifrån! Kom och titta på en Harley-Davidson med sidovagn från 1923, en Husqvarna från 1933 och flera andra motorcyklar från förr. För tredje året i rad kliver du in miljön från legendariska Landins cykelverkstad.
Nyheter Fler nyheter
Med anledning av corona/covid-19. Information inför ditt besök.

Med anledning av corona/covid-19. Information inför ditt besök.

Besök oss gärna de dagar och tider då vi vanligtvis har färre besökare: Vardagar och under sen eftermiddag på lördagar ...
Ny visuell identitet och webbplats

Ny visuell identitet och webbplats

Kulturarvsorganisationen Regionmuseet Skåne har från och med mitten av januari en ny visuell identitet. Samtidigt har vi fått en ny ...
Utvalt
Målad dekor från Pettson och Findus-verkstad. På den är verktyg utsatta.

Lekvagnen: Pettson & Findus

I Järnvägsmuseets lekvagn kan barnen leka, pyssla och läsa i Pettsons och Findus verkstad. Vi kan lova att det finns likheter med Landins Cykelverkstad.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!

Scroll to Top