Vi söker en hyresgäst till Åhus museum

Vill du driva verksamhet i en genuin kulturmiljö, från och med mitten av september 2021, till och med april 2022? Mitt i Åhus finns en ledig lokal med anor från medeltiden.
Insamling: Stöd sommarens utställning på Åhus museum!

Vill du hjälpa Regionmuseet Skåne med stöd till sommarens utställning på Åhus museum? Nu har vi startat en insamling där du som har möjlighet kan bidra med ett litet eller större belopp.
Sex stycken händer som greppar över varandras handleder som i en kedja, fotograferade uppifrån

Bli volontär på Åhus museum i sommar!

Vill du hjälpa Regionmuseet Skåne att hålla Åhus museum öppet i sommar? Vi söker 10–12 personer som är kulturintresserade och utåtriktade.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!

Vi ses snart igen!

På grund av pandemin har vi stängt tills vidare. De utställningar som du ser i vår kalender är alltså inte tillgängliga för besök på plats just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig så snart vi öppnar igen!