Nu har vi öppet igen. Mer information.

Vi söker en hyresgäst till Åhus museum

Vill du driva verksamhet i en genuin kulturmiljö, från och med mitten av september 2021, till och med april 2022? Mitt i Åhus finns en ledig lokal med anor från medeltiden.
Insamling: Stöd sommarens utställning på Åhus museum!

Vill du hjälpa Regionmuseet Skåne med stöd till sommarens utställning på Åhus museum? Nu har vi startat en insamling där du som har möjlighet kan bidra med ett litet eller större belopp.
Sex stycken händer som greppar över varandras handleder som i en kedja, fotograferade uppifrån

Bli volontär på Åhus museum i sommar!

Vill du hjälpa Regionmuseet Skåne att hålla Åhus museum öppet i sommar? Vi söker 10–12 personer som är kulturintresserade och utåtriktade.
Med anledning av corona/covid-19. Information inför ditt besök.

Besök oss gärna de dagar och tider då vi vanligtvis har färre besökare: Vardagar och under sen eftermiddag på lördagar och söndagar. Vi arbetar aktivt med åtgärder för att hindra smittspridning. Välkommen!

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!