När vi har lediga tjänster hittar du dem här. Vi tar också emot praktikanter i mån av tid. För att få en uppfattning om våra olika verksamheter är vår webbplats en bra källa.

Du kan också kontakta oss om tjänster, möjlighet till praktik samt arbetsträning.

Regionmuseet Skåne söker ny kommunikatör

Vi är på jakt efter en duktig kommunikatör till Regionmuseet Skåne. Sista ansökningsdag är den 7 november.
Vi söker en arkivarie

Vi söker en arkivarie som i första hand ska arbeta med frågor som rör både analog och elektronisk arkivering, strategier för långsiktigt digitalt bevarande samt arbete med att tillgängliggöra arkiven.

Upphandling

Vi har inga aktiva upphandlingar

Ewa Persson, personaladministratör

[email protected]

Warning: Undefined array key 1 in /home/regionmu/regionmuseet.se/wp-content/themes/astra-child/template-parts/content-page.php on line 96

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!