Nu har vi öppet igen. Mer information.

Samla vännerna, föreningen eller arbetskamraterna till en guidad visning i en av våra utställningar. Våra pedagoger tar med dig och ditt sällskap på en inspirerande tur genom historia, kultur, film eller samtidskonst. Gruppen kan också avsluta med en skapande workshop med handledning. Vill ni dessutom passa på att äta och dricka? Låt oss veta i formuläret nedan!

• Varje visning tar ca 60 min.
  • Antal deltagare: Max 25 (Antal deltagare gäller normalfallet och justeras enligt Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer.)

Se länken för mer information om tillgängligheten i våra lokaler. Besökare med rullstol, rullator eller barnvagn ber vi särskilt att läsa informationen som gäller Filmmuseet.

Har du ett annat önskemål om visning eller aktivitet?

Kontakta oss med dina önskemål!

Observera att visningar för skolor bokas genom vårt skolprogram.

Välj bland våra visningar och våra besöksmål

Regionmuseet vid Stora Torg

Regionmuseet Kristianstad: Kultur och historia i Skåne! Välj en visning av våra fasta utställningar eller boka in din grupp på en presentation av en tillfällig utställning. Vi erbjuder också stadsvandringar i Kristianstad.

Svensk spelfilm börjar här! På Filmmuseet kliver din grupp rakt in i Sveriges allra första filmateljé, bevarad och återställd i originalskick från 1909. Vi berättar om svensk filmhistoria precis på den plats där de första filmerna i vårt land producerades.

Kristianstads konsthall vid Stora Torg

Kristianstads konsthall: Upplev samtidskonsten med oss! På Kristianstads konsthall möter du samtidskonstens olika uttryck. Vi presenterar aktuell svensk och internationell konst i flera utställningar varje år och berättar för din grupp.

Pris för visning med guide (inkl. moms)

Tisdag-fredag kl. 08.00–17.00600 kr/visning
Tisdag-fredag kl. 17.00–22.001800 kr/visning
Lördag–söndag samt helgdagar.
Måndagar under perioden 1 september–30 april.
1800 kr/visning

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!