I hård konkurrens har Skate 2019 tilldelats utmärkelsen Årets utställning 2019 i den jurybedömda tävling som varje år arrangeras av Forum för utställare.

Juryns motivering: ”Ett omfattande samarbete mellan flera föreningar, institutioner och skolor har möjliggjort denna mobila sensation som ryms i två containrar. Genom att ta fasta på skateboardkulturens förmåga att omtolka staden och ge befintlig miljö nya funktioner, överraskar SKATE varhelst den dyker upp i det offentliga rummet. Regionmuseet i Kristianstad har producerat en finurlig och interaktiv utställning som kan upplevas med eller utan skateboard under dygnets alla timmar.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!

Vi ses snart igen!

På grund av pandemin har vi stängt tills vidare. De utställningar som du ser i vår kalender är alltså inte tillgängliga för besök på plats just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig så snart vi öppnar igen!