Vid Regionmuseet Skåne och Kristianstads konsthall har vi en omfattande utställningsverksamhet, evenemang, program, filmvisningar och mycket annat. För att få allt detta att flyta smidigt och fungera felfritt söker vi nu en engagerad problemlösare.

Tjänsten är placerad inom avdelningen Kristianstads konsthall men betjänar hela verksamheteten vilket innebär deltagande i produktion av utställningar, att montera upp och packa ner inhyrda utställningar, att uppfinna spännande lösningar, effekter och upplevelser i alla möjliga material utifrån utställningarnas behov. Det är viktigt att du har erfarenhet av att använda digitala lösningar.

I arbetet ingår också snickeriarbeten, målning och hantering av ömtåliga föremål. Arbetet innebär dessutom arbete i vårt föremålsmagasin där transporter och tunga lyft förekommer.

Då arbetet är väldigt varierat och omväxlande är det nödvändigt att du är flexibel och stresstålig, kan arbeta i grupp och tycker om utmaningen i att hålla projekttider.

Du som söker ska ha

  • Utbildning inom möbel- och finsnickeri eller motsvarande
  • Vana vid installationsarbeten och utställningsbyggnation
  • Erfarenhet av digitala lösningar i utställningar
  • Förmåga att ta ansvar för att driva och följa upp projekt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Museet tillämpar 6 månaders provanställning

Upplysningar: Konsthallschefen Marika Reuterswärd 0707- 84 19 37. Facklig företrädare Peter Wirblad, Vision 0707-84 19 25. Rebecca Olsson, SACO/DIK-förbundet 0707-84 19 45.

Skicka ansökan med meritförteckning så att vi har den senast 25 september. Med e-post till jobb@regionmuseet.se eller med vanlig post till Regionmuseet Kristianstad/Landsantikvarien i Skåne, Box 134, 291 22 Kristianstad. Ange referensnummer 2022/2.

Om Regionmuseet Skåne

Regionmuseet Skåne är ett museum som arbetar för att ge kvalitativa upplevelser och lärande med fokus på besökaren. Museet har en ledande roll inom kulturmiljövård i Skåne och har också film och natur som viktiga verksamhetsområden. Museet är ett kvalificerat kunskapsföretag med många samarbeten och nätverk och en viktig samhällsaktör. Museet driver också Kristianstads kommunala konsthall och har ett helägt dotterbolag för arkeologisk uppdragsverksamhet, Sydsvensk Arkeologi AB.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!