Den 16–24 september är det Framtidsveckan i Kristianstad och på Regionmuseet är du välkommen på flera intressanta föreläsningar. Framtidsveckan invigs tillsammans med vår nya utställning Pengar! den 16 september kl. 14. Då passar vi dessutom på att fira att Framtidsveckan fyller 10 år med tårta och kaffe. På invigningen kan du lyssna till Håkan Pihl, rektor på Högskolan Kristianstad, som berättar om pengar ur ett historiskt perspektiv och om vad pengar kan vara i framtiden. Under tårtkalaset berättar FN-föreningens ordförande Jan Lindelöf om vad som händer under Framtidsveckan.

Om Framtidsveckan

Framtidsveckan genomförs av föreningar och studieförbund i Kristianstads kommun. Framtidsveckans plattform är Agenda 2030 och FNs hållbarhetsmål. Under veckan kan du ta del av spännande föreläsningar, filmer och samtal. Under temat ”hållbar omställning” är syftet med veckan att bidra till ett ännu mer hållbart Kristianstad.

Hela programmet för Framtidsveckan hittar du här. Alla föreläsningar som hålls på Regionmuseet i Kristianstad hittar du nedan. Det är gratis att delta men du måste boka biljett till föreläsningarna.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!