Din konst!! 7 oktober – 31 mars

7 oktober 2023 – 31 mars 2024

Gillar du konst? Kristianstads konsthall är en plats där du möter samtidskonstens olika uttryck. Vi presenterar aktuell svensk och internationell konst i flera utställningar varje år. Häng också med på visningar och aktiviteter för alla åldrar!

Öppettider

Tisdag–söndag: 11.00–17.00
Lovöppet: Måndagar på skolloven har vi alltid öppet 11.00–17.00

Julafton och juldagen stängt.
Nyårsafton och nyårsdagen stängt.

På gång Visa kalendern

Din konst!

7 oktober 202331 mars 2024

Vill du veta mer om din konst? Välkommen bakom kulisserna när vi samlar in och sedan inventerar, konserverar och restaurerar de offentliga konstsamlingarna i Kristianstad som alla kommunens invånare äger tillsammans.

Nyheter Fler nyheter
Boken om Nils Trydings Mirósamling är här

Boken om Nils Trydings Mirósamling är här

För 130 år sedan föddes den spanska konstnären Joan Miró i Barcelona och på Kristianstads konsthall firar vi med lanseringen av boken Octopus Moon, om Nils Trydings unika samling av Mirós originalaffischer.
Ukrainska flaggan.

Sveriges länsmuseer står enade med Ukraina

Den 24 februari 2023 markerar årsdagen av Rysslands invasion av Ukraina. Så här på årsdagen vill Sveriges länsmuseer visa sitt stöd för Ukraina och skyddet av det ukrainska kulturarvet.
Upplev konst på toaletten

Upplev konst på toaletten

Vi har tagit konsten dit alla går – toaletten. På Regionmuseet Kristianstad och stadsbiblioteket kan du nu uppleva konst när du besöker den tillgänglighetsanpassade toaletten.
Utvalt
Just nu finns inga händelser att visa.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!