Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Uppdrag – rädda julen

13 december 2020 kl. 14.00 15.30

I väntan på jul visar vi barn- och familjefilm på Filmmuseet.

Den påhittige och lite tokige tomtenissen Bernard drömmer om att bli uppfinnare. Hittills har det inte gått så bra och de andra nissarna skrattar gott åt alla hans misslyckanden. När jultomten blir kidnappad av den onde Neville Baddington, och hans minst lika elaka mamma, ser Bernard sin chans att visa vad han går för. De två skurkarna vill avslöja hur tomten lyckas dela ut alla julklappar under en enda natt, något Bernard redan vet. Tomten använder sig av en tidsmaskin som hjälper honom att resa tillbaka i tiden för hinna dela ut alla klappar i tid. Denna maskin beslutar sig Bernard nu att ta till hjälp för att stoppa kidnappningen och rädda julen.

Filmen är 80 minuter lång och barntillåten.

Intima Biografteatern

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå i trappor.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

Gratis
Östra Storgatan 53
Kristianstad,291 22Sweden
+ Google Map

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!