Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Slutkonferens Craft Go!

7 september 2022 kl. 10.00 8 september 2022 kl. 12.00

Regionmuseet Skåne har under 2020-2022 drivit det Interreg ÖKS-finansierade projektet Craft Go! tillsammans med Krinova, Lifestyle & Design Cluster samt Norges Vel. Projektet har riktat sig till företagare och blivande företagare inom hantverk, formgivning och slöjd med fokus på företagsutveckling.  

Projektet skall nu avslutas och 7-8 september arrangeras därför en slutkonferens på Regionmuseet Kristianstad. På konferensen kommer de företag som mottagit stöd att delta, och vi kommer att presentera arbetet som gjorts under de två åren. I samband med slutkonferensen arrangeras även en hantverksmarknad där företagen visar och säljer sina produkter.  

Craft go!

Craft Go är ett skandinaviskt projekt med fokus på traditionshantverk och formgivning. Vi sammanför experter inom företagsutveckling, innovation och kulturhistoria inom uppdraget att förse företag med verktyg, metoder och nätverk för att öka deras konkurrenskraft.

Projektets syfte är att öka antalet sysselsättningar i egenföretag, mikroföretag och nystartade företag, inom traditionshantverk och formgivning, samt att bidra till bättre förutsättningar för nyetablering inom området.

Projektet finansieras av Interreg Öresund–Kattegatt–Skagerak

Läs mer om Craft Go! på projektets hemsida: https://craftgo.eu/    

Fri entré
Östra Storgatan 27B
Kristianstad,291 32Sverige
+ Google Map
044-620 19 00

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!