X
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Se skogens värden – igår, idag och imorgon

17 september 2021 kl. 09.30 16.30

Är du skogsägare och nyfiken på de spår som människor i olika tider har lämnat efter sig i skogen? Välkommen till en kurs med fokus på skogens värden i september månad!

Vi träffas en heldag utomhus i en intressant skogsmark i mellersta Skåne för att titta på vanliga forn- och kulturlämningar i skogen och på kulturväxter som hör samman med lämningarna. Med kunskap om skogens kulturhistoriska värden har du god koll på den hänsyn som krävs vid skogsbruk. Aktiviteten genomförs inom ramarna för Landsbygdsprogrammet och Regionmuseet Skåne är arrangör. En representant från Skogsstyrelsen deltar. Kursen är för skogsägare och arrangeras kostnadsfritt. Lunch och fika ingår.

Kursen genomförs om rådande restriktioner för pandemisituationen tillåter det. Att träffas utomhus innebär en minde risk för smittspridning av virus. Vi håller alla avstånd till varandra, använder handdesinfektion och handskar vid mathantering samt stannar hemma vid symtom på sjukdom vilket gör kursen så säker som möjligt.

Var

I Hässleholms kommun, närmare detaljer fås efter anmälan.

Anmälan

Välkommen med din kursanmälan via Jordbruksverkets kurskatalog: https://utbildning.jordbruksverket.se/totara/catalog/index.php

Kontakt

Åsa Jakobsson, [email protected], 0707-84 19 22

Finansiär

EU-flagga, under den texten Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden.
Fri entré

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!

Scroll to Top