Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pop up-marknad, Craft Go!

7 september 2022 kl. 14.00 17.30

Välkommen på en exklusiv pop up-marknad där skandinaviska hantverksföretag visar upp sina produkter och berättar om sitt hantverk och företagande!

I samband med slutkonferensen för Craft Go! arrangeras en pop up-marknad med de hantverkare, konstnärer och kreativa som deltagit i projektet. Du kommer bland annat att hitta keramik, måleri, textilt hantverk och mycket mer bland marknadsstånden. Två av konstnärerna som deltagit i projektet Craft Go! håller dessutom i workshops under dagen.

Workshops

Kl. 14.00 – Purpose Painting med Pia Kjærgaard

Pia Kjærgaard bjuder in och introducerar sin konst och sitt sätt att förhålla sig till skapande. Du kan läsa mer om Purpose Painting här.

Kl 16.15-16.45  samt kl 17.00-17.30 – Krokiworkshop

Rudolf Aarli Salvesen från Salvesen Fineart bjuder in till workshop i kroki. Läs mer om Salvesen Fineart här.

Craft go!

Craft Go! är ett skandinaviskt projekt med fokus på traditionshantverk och formgivning. Vi sammanför experter inom företagsutveckling, innovation och kulturhistoria inom uppdraget att förse företag med verktyg, metoder och nätverk för att öka sin konkurrenskraft.

Projektets syfte är att öka antalet sysselsättningar i egenföretag, mikroföretag och nystartade företag inom traditionshantverk och formgivning samt att bidra till bättre förutsättningar för nyetablering inom området.

Projektet finansieras av Interreg Öresund–Kattegatt–Skagerak.

Läs mer om Craft Go! på projektets hemsida: https://craftgo.eu/    

Östra Storgatan 27B
Kristianstad,291 32Sverige
+ Google Map
044-620 19 00

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!