Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klara Ko firar jul

11 december 2022 kl. 14.00 15.15

Kon Klara ska fira jul på Kutoppen för första gången och har stora förväntningar om vad som väntar. Besvikelsen blir stor när pappa Mosk inte bryr sig om jul och inte har gjort i ordning någonting alls. När Mosk blir kallad på ett uppdrag bestämmer sig Klara och hennes bästa vän Gaute för att ordna en fantastisk jul och överraska Mosk när han kommer tillbaka. Men hur ordnar man en perfekt jul? Klara letar upp ladugårdsnissen för att få hjälp, men hon vet inte att nissen blir helt galen om han får gröt innan julafton. Klara och Gaute måste hitta ett sätt att få stopp på nissen innan han lägger hela gården i ruiner och innan Mosk kommer hem och upptäcker julkaoset som Klara har ställt till med. 

Barntillåten 

Filmerna är gratis! Biljetterna släpps den 14 november. Vid förhinder, kontakta gärna Regionmuseets reception (044–620 1900 eller reception@regionmuseet.se) så biljetterna kan gå till någon annan. 

OBS! Om du inte har kommit 15 minuter innan filmen börjar reserverar vi oss möjligheten att ge dina biljetter till någon annan. 

Medarrangör: Sensus

Gratis
Östra Storgatan 53
Kristianstad,291 22Sverige
+ Google Map

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!