Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtidsveckan: Att överleva zombiekatastrofen – eller någon annan typ av kris

20 september 2022 kl. 18.30 20.30

De senaste åren har vi gått igenom flera större kriser och mycket tyder på att vi kommer att fortsätta se klimat förändras, extremt väder, ekonomiska kriser och andra typer av kriser/katastrofer som är svåra att förutsäga. Zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer föreläser om hur du kan göra för att bli mer förberedd och hantera kriser bättre. Vilka egenskaper, kunskaper och förmågor är viktiga? Hur beter sig människor generellt när de drabbas av en plötslig kris och hur kan du mentalt förbereda dig för att något kan hända. Det kommer också att handla om zombier och vad de kan lära oss om krishantering.

Herman Geijer

Herman Geijer är aktuell med boken ”Monstersamhället – från förnekelse till framtid” och har tidigare skrivit böckerna Zombieöverlevnad, Överlev katastrofen och barnboken Bli en zombieöverlevnadsexpert.

Framtidsveckan

Framtidsveckan är ett samarrangemang mellan FN-föreningen Kristianstad och Regionmuseet Skåne. Den genomförs av föreningar, studieförbund och organisationer i Kristianstads kommun. Framtidsveckans plattform är Agenda 2030, FNs 17 hållbarhetsmål. Läs mer på Framtidsveckans webbplats.

Arrangörer

ABF, Studiefrämjandet, Sensus studieförbund, Folkuniversitetet

Gratis

Bild

Bild från Ordfront. Fotograf Jan-Åke Eriksson

Östra Storgatan 27B
Kristianstad,291 32Sverige
044-620 19 00

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!