Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Film för lediga: Barbie

16 april kl. 11.30 13.30

”Film för lediga” är ett samarbete mellan Regionmuseet och Mötesplatser i Kristianstads kommun. På mötesplatserna finns det möjlighet till social gemenskap genom att delta i olika aktiviteter och arrangemang. ”Film för lediga” erbjuder möjlighet för daglediga att se på gratis film en gång i månaden. 

Barbie är alltid lycklig. Hon kan gå på vatten, vara president och köra bil utan att hålla i ratten. De dagar hon inte åker rutschkana från drömhusets andra våning hoppar hon jämfota ner till marken. Eftersom Barbie kan allt, kan flickor som leker med henne bli allt. Allt är perfekt i Barbieland. Sedan tänker Barbie plötsligt på döden, vaknar med dålig andedräkt och platta fötter. Det har uppstått en reva mellan vår värld och Barbieland, och Barbie måste hit för att laga den. (114 min.) 

Gratis Max 2 biljetter per person

Filmerna är gratis men du får boka max 2 biljetter per person. Biljetterna bokas digitalt nedan eller via Regionmuseets reception. Vi släpper biljetter två veckor innan visning klockan 11:00. Kontakta gärna Regionmuseets reception vid förhinder, så biljetterna kan gå till någon annan.

Filmerna visas i hörsalen på Regionmuseet Kristianstad, se adress och karta nedan

Medarrangör: Kristianstads kommunABF Skåne Nordost

Östra Storgatan 27B
Kristianstad,291 32Sverige
+ Google Map
044-620 19 00

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!