Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bio för lediga: Top Gun – Maverick

28 februari kl. 14.00 16.00

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av den amerikanska flottans bästa piloter är Pete ”Maverick” Mitchell där han hör hemma – en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften. 

När han tränar en grupp avgångselever från Top Gun för ett specialuppdrag träffar Maverick löjtnant Bradley ”Rooster” Bradshaw – sonen till Mavericks bortgångne vän, radar-officeren löjtnant Nick ”Goose” Bradshaw. 

Med en osäker framtid framför sig, och hemsökt av spöken från det förflutna, tvingas Maverick att konfrontera sina största fasor. Det hela kulminerar i ett uppdrag som kräver den ultimata uppoffringen av de som blir utvalda till att utföra det.

Trailer

Medarrangörer

Kristianstads kommun och ABF Skåne Nordost

Information

Filmerna i serien Bio för lediga visas två gånger, 11.30 och 14.00. Till förmiddagsvisningen finns 49 biljetter och till eftermiddagsvisningen finns 69 biljetter. Biljetterna släpps två veckor innan visningen, klockan 16.00. Max 2 biljetter får bokas per person.

Behöver du hjälp att boka biljett? Kontakta Regionmuseets reception så hjälper vi dig. Där kan du även avboka din biljett om du får förhinder, så biljetterna kan gå till någon annan. 

Gratis
Östra Storgatan 27B
Kristianstad,291 32Sverige
+ Google Map
044-620 19 00

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!