Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bio för lediga: The Courier

17 januari kl. 14.00 16.00

Affärsmannen Greville Wynnes odramatiska tillvaro vänds upp och ner när han oväntat blir anlitad som kurir av brittiska underrättelsetjänsten och CIA. De ser i honom någon som inte kan misstänkas för att smuggla hemlig information under sina affärsresor. Greville kittlas av det spännande uppdraget, som måste hemlighållas för hustrun Sheila. Till en början känns resorna till Sovjet riskfria och Greville blir snart vän med kontraspionen Oleg Penkovsky. Gradvis inser han att hans och Olegs liv står på spel, och att informationen de hanterar kan avvärja en atomvapenkatastrof.

Filmen är baserad på den sanna historien om affärsmannen Greville Wynnes som rekryterades av den brittiska underrättelsetjänsten på 1960-talet.

Trailer

Medarrangörer

Kristianstads kommun och ABF Skåne Nordost

Information

Filmerna i serien Bio för lediga visas två gånger, 11.30 och 14.00. Till förmiddagsvisningen finns 49 biljetter och till eftermiddagsvisningen finns 69 biljetter. Biljetterna släpps två veckor innan visningen, klockan 16.00. Max 2 biljetter får bokas per person.

Behöver du hjälp att boka biljett? Kontakta Regionmuseets reception så hjälper vi dig. Där kan du även avboka din biljett om du får förhinder, så biljetterna kan gå till någon annan. 

Gratis
Östra Storgatan 27B
Kristianstad,291 32Sverige
+ Google Map
044-620 19 00

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!