Nu har vi öppet igen. Mer information.

Vill du hjälpa Regionmuseet Skåne med stöd till sommarens utställning på Åhus museum? Nu har vi startat en insamling där du som har möjlighet kan bidra med ett litet eller större belopp.

De insamlade pengarna går till utställningen “Östersjön – en kulturskatt” som visas under perioden 28 juni–29 augusti, måndag–fredag, med öppethållande 11.00–17.00.

Vi tar tacksamt emot ditt bidrag till och med 29 augusti 2021.

Swish: 123 363 25 85.

Märk din betalning ”Åhus museum”.

Vill du att ditt namn förmedlas i information till utställningens besökare?

Om du vill att ditt namn som givare offentliggörs i information på Åhus museum under sommaren, gör så här:

Sätt in ditt belopp, fyll i blanketten för att godkänna användningen av ditt namn och skicka den till André Ivarsson på Regionmuseet Skåne. Du kan även kontakta André för att få en blankett hemskickad.

Om du inte kontaktar oss om detta så kommer du självklart att förbli anonym.

När du lämnat ditt godkännande nämns ditt namn skriftligen i utställningen (ett enkelt pappersanslag) och kan också komma att publiceras i museets egna kanaler såsom webb och sociala medier samt i pressmeddelande.

Observera att vi inte kommer att offentliggöra enskilda belopp från givare.

Har du frågor om insamlingen eller önskemål om offentliggörande av ditt namn?

Välkommen att kontakta André Ivarsson, museipedagog: [email protected] 0707-84 19 26.

Postadress: Box 134, 291 22 Kristianstad

Bakgrund

Bakgrunden till insamlingen för Åhus museum är de stora neddragningar i budgeten som Regionmuseet Skåne drabbats av. Vi kan därför inte längre finansiera verksamheten på egen hand men har fått in flera förslag från en engagerad allmänhet. Insamling är ett förslag är som vi nu provar.

Du kan också bli volontär på Åhus museum

Volontärverksamhet är ett annat förslag som vi också provar i sommar. Nyfiken på vad det innebär? Läs mer här.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!