Alla vardagar under höstlovet visar vi barn- och familjefilm tre gånger om dagen.

Boka gärna i förväg, men max 4 biljetter/person. Skulle du få förhinder, kontakta gärna vår reception, så biljetterna kan gå till någon annan.

Mumintrollet och kometjakten

En dag lägger Mumintrollen märke till att något egendomligt inträffat i Mumindalen – allting har blivit grått. Inte bara himlen och floden, utan också träden, marken och Muminhuset!

Fri entré

Bling

Sam är en ödmjuk mekaniker på nöjesparken RoboWorld som bestämmer sig för att uppvakta sin barndomskärlek Sue med en Blingring. Men sams planer krossas när skurken Oscar dyker upp med sin egen Super-Blingring.

Fri entré

Hurra land i sikte

Noaks ark driver planlöst omkring på öppet hav utan land i sikte. Matförråden sinar och freden mellan djuren på båten är hotad. När olyckan är framme och de bästa vännerna Finny och Leah faller överbord, spolas de rakt in i ett galet äventyr.

Fri entré

Lill-Gruffalon

En vacker animerad film som är baserad på den bästsäljande barnboken Lill-Gruffalon av Julia Donaldson med illustrationer av Axel Scheffler.

Fri entré

Tuffa gänget

När Tuffa gänget efter åratal av att ha varit världens mest efterlysta skurkar åker fast ingår en i gänget ett avtal för att rädda dem alla. Tuffa gänget ska bli goda medborgare.

Fri entré

Lill-Zlatan och morbror raring

Ella ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror och BFF, Tommy. Plötsligt står en främmande man i hallen. Han heter Steve och är Tommys nya pojkvän! Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka där Ella gör allt för att bli av med Steve, och vinna tillbaka sin bästa vän. Baserad på Pija Lindenbaums älskade och bästsäljande barnbok med samma namn. 

Fri entré

Sing 2

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City

Fri entré

Monsterfamiljen – Ingen är perfekt

Familjen Wishbone kan tyckas vara väldigt vanliga men på ett sätt är de helt unika – de kan lika snabbt som oväntat förvandlas till monster! När vänner till familjen kidnappas av monsterjägaren Mila Starr måste de komma till undsättning.

Fri entré

Klara Ko och äppeltjuven

Den lilla kon Klara drömmer om att bli popstjärna och hoppas att hennes coola farsa ska kunna hjälpa till med hennes karriär. Men när de träffas på hans gård inser Klara att hennes äppelpajbakande far istället är den som mest behöver hjälp.

Fri entré

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!