På Regionmuseet i centrala Kristianstad ligger Café Miro. Här serveras dagens lunch och enklare rätter från à la carte. Vi lagar vår mat från grunden, och även om vi tar inspiration från hela världen, så utgår vi från lokala råvaror. Café Miro strävar efter att bli det självklara alternativet för den som vill äta vällagat vegetariskt och hållbart.

Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete på ett café eller i en restaurang och som har toppkänsla för service. Har du utbildning som kallskänka eller erfarenhet av bakning är det en fördel.

Du måste vara serviceinriktad och bidra till att museets café upplevs som den bästa mötesplatsen i Kristianstad i en positiv och kreativ miljö. Arbetet är stundtals hektiskt och din förmåga att samarbeta är viktig. För vissa arbetsuppgifter i serveringen behöver du vara över 20 år.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att:

·        delta i förberedelser för dagens lunch och annan servering efter instruktioner från kocken

·        kassatjänst och service

·        plocka disk och diska

·        servering och uppläggning vid evenemang

·        rengöring i kök, förråd och kylar

Tjänsten är en deltidstjänst om ca 80%. Arbetstid är dagtid efter schema. Helger ingår. Viss kvällstid kan förekomma vid catering eller beställningar.

Välkommen med din ansökan till [email protected]. Märk ansökan ”serveringspersonal”. Vi rekryterar löpande, med sista ansökningsdag 18 augusti.

För mer information kontakta Sofia Lenninger 0707-841924.

Facklig kontakt, Vision, Peter Wirblad 0707-841925.

Facklig kontakt, SACO, Rebecka Olsson 0707-841945

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!