Nu är vårens program för Bio för lediga här! Bland höjdpunkterna hittar du bland annat spiondramat The Courier med Benedict Cumberbatch i huvudrollen och dramakomedin Dag för dag med Marianne Mörck och Sven Wollter. Filmerna visas i hörsalen på Regionmuseet Kristianstad i samarbete med Kristianstad kommuns omsorgsförvaltning och ABF.

Filmerna i serien Bio för lediga är gratis och visas två gånger, 11.30 och 14.00. Till förmiddagsvisningen finns 49 biljetter och till eftermiddagsvisningen finns 69 biljetter. Biljetterna släpps två veckor innan visningen, klockan 16.00. Max 2 biljetter får bokas per person.

Behöver du hjälp att boka biljett? Kontakta Regionmuseets reception så hjälper vi dig. Där kan du även avboka din biljett om du får förhinder, så biljetterna kan gå till någon annan.

Bio för lediga: Spencer

Dianas äktenskap med prins Charles har rasat samman inför öppen ridå. Han ses allt oftare med Camilla Parker-Bowles, medan Diana fortsatt tvingas spela den perfekta hustrun. På väg till ännu en julhelg med kungafamiljen vet Diana att allt måste bli annorlunda den här gången.

Bio för lediga: Spencer

Bio för lediga: Dag för dag

En dramakomedi av Felix Herngren där vi på ett äldreboende möter Malte, Rut och demente Tage, samt vårdaren Katrin och städaren Simon. Denna brokiga grupp ger sig ut på en oförglömlig husbilsresa genom Europa för att uppfylla en sista önskan.

Bio för lediga: Dag för dag

Gratis

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!