Är du vårt nya köksbiträde?

Till Regionmuseets café i Kristianstad söker vi köksbiträde för tjänst under sommaren, från juni till augusti.

Vi söker dig som tycker om ett rörligt och stundtals hektiskt arbete i nära samarbete med dina kollegor. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av service och restaurang/café, men det allra viktigaste är din personlighet. Du måste vara serviceinriktad och bidra till att museets café upplevs som den bästa mötesplatsen i Kristianstad för den som vill äta gott och vackert och hållbart i en positiv och kreativ miljö. Det är en fördel om du är duktig på att baka och du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med espressomaskin. För vissa arbetsuppgifter i serveringen behöver du vara över 20 år.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara de sedvanliga för köksbiträden som bland annat innebär:

·        delta i förberedelser för lunch och annan servering efter instruktioner från kocken

·        plocka disk och diska

·        servering och uppläggning vid evenemang

·        rengöring i kök, förråd och kylar

·        kassatjänst och service

Tjänsten är en deltidstjänst under perioden juni – augusti, med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan till [email protected]. Märk ansökan ”köksbiträde”. Vi rekryterar löpande.

Missa inget! Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post. Anmäl dig här!