Boule på innergården

Från den 1 juni kan du njuta av boulespel på vår lummiga innergård helt gratis, perfekt för att roa sig tillsammans med vänner och familj. Alla kan spela tillsammans och kombinerat med enkel fika från caféet får ni en perfekt eftermiddag.

På vår lummiga innergård har vi en uppbyggd boulebana, perfekt för att roa sig tillsammans med vänner och familj. Alla kan spela tillsammans och kombinerat med mat och dryck från caféet får ni en perfekt eftermiddag.

Säkerhetsåtgärder

På grund av den rådande pandemin kommer vi att vidta extra säkerhetsåtgärder genom att rengöra kloten efter varje användning. Detta för att i största möjliga mån undvika smittspridning. Det kommer även finnas rengöring och handsprit att tillgå under spelet. Receptionen hjälper er så att ni på ett säkert sätt kan njuta av ert spel.

Pris

Det är gratis att spela boule hos oss. Banan kan användas i 90 minuter.

Bokning av bana

VIll du vara helt säker på att få spela när ni vill kontakta receptionen och boka en bana. Ni måste vara på plats 15 minuter innan er bokning för att betala och hämta ut kloten, även detta gör ni i receptionen. Är ni inte på plats i tid så avbokas banan.

Telefonnummer: 044-620 19 00
Epost: bokning@regionmuseet.se


Öppettider Regionmuseet

september–maj:
tisdag–söndag: 11.00–17.00
juni–augusti:
alla dagar klockan 11.00–17.00

Lov & helgdagsöppet