Information om Corona-viruset/Covid-19

Regionmuseet i Skåne med Kristianstads konsthall håller öppet men ställer in alla programpunkter som riktar sig till personer över 15 år. Håll ut. Håll avstånd.

Vi ställer in samtliga programpunkter/gruppaktiviteter, inklusive filmvisningar, som riktar sig till personer över 15 år, under perioden 3/11–25/12 2020. Obs. Det innebär att vi också håller Filmmuseet stängt förutom vid filmvisningar för barn.

Drakborgen är stängd tills vidare.

Det sker med anledning av Folkhälsomyndighetens och Kristianstads kommuns senaste råd och riktlinjer utifrån smittspridningen av Corona/Covid-19.

I våra lokaler kompletterar vi med ännu fler stationer för handsprit, att använda för alla besökare.

Information om att hålla avstånd till andra finns på plats och vi påminner också muntligen. Regionmuseet i Skåne följer utvecklingen noga och ber vår publik att hjälpa oss i arbetet för ett säkert, tryggt och trevligt besök för alla!

Våra inställda programpunkter

Inställd: Lunchvisning