Hantverkare till julmarknaden

Vi söker hantverkare till vår julmarknad, kanske är det något för dig?

Första helgen i advent, den 29 november 2020, slår vi upp portarna till vår mycket omtyckta och välbesökta julmarknad. Regionmuseet i Skånes julmarknad är en hantverksmarknad med den genuina känslan.

Tema – hantverk

Regionmuseet i Skånes julmarknad är inte ett kommersiellt arrangemang – det är i första hand ett kulturarrangemang där våra hantverkare även får möjlighet att sälja sina egentillverkade varor. Julmarknaden har temat hantverk. För upplevelsens skull är det viktigt att alla bidrar till att skapa en historisk atmosfär. Ju mer vi jobbar på att gemensamt bidra till temat för marknaden, desto bättre kommer våra besökare att trivas, och desto mer ökar er försäljning. Det är också utifrån dessa riktlinjer som vi ställer krav på vad som saluförs i marknadsstånden och hur marknadsstånden utformas. Kläderna du som försäljare bär, är en del av upplevelsen och ska följa temat. Vi ser gärna att ni använder naturnära färger i naturmaterial som ylle, lin och bomull. Vill du ha hjälp med temat eller har några frågor så hör gärna av dig.

» Läs mer och anmäl dig