Historiskt pubquiz

Vårt pubquiz är tillbaka, nu uppdaterat och anpassat för att följa alla rekommendationerna från myndigheter

Kom på vårt pubquiz med historietema en gång i månaden – samla ett gäng vänner, testa era historiekunskaper och få chansen att vinna ett presentkort på 500 kronor i Café Miró.
Under kvällen håller Café Miró öppet och det går att beställa något gott att äta eller dricka från deras fina a la carte meny.

Quizet består av 20 frågor med historietema, plus en utslagsfråga.

Laget som har flest rätt eller, om det blir lika mellan två eller flera lag, kommer närmast rätt svar i utslagsfrågan vinner 500 kronor att handla för i Café Miró.

Max 6 personer per lag.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

24 september 2020

Regionmuseet

Gratis, men föranmälan krävs.

Anmälan krävs

För att vi ska kunna placera sällskap på ett säkert sätt måste ni föranmäla er. Detta gör ni genom mail till therese.kjellsson@regionmuseet.se