Farmageddon

Teckande får.

Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr.

Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den. Precis som i alla andra fåret Shaun filmer så förekommer det ingen dialog i filmen.

Storbritannien/Frankrike/USA, 2019. 87 min. Regi: Will Becher & Richard Phelan

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Sommarens filmer

Under sommaren visar vi filmer alla vardagar 14.00. Varje veckodag har sitt tema.

• Måndag – dokumentärer
  • Tisdag – Barn- och familjefilmer
  • Onsdag – 50-talet i samband med Regionmuseets utställning Husmoderns tid.
  • Torsdag – Nya filmer i repris
  • Fredag – Boka in en filmresa.

Tre gånger under sommaren, 27/7, 3/8 och 10/8, visar vi kl 21.15 film på museets takterass.

14 juli 2020

Gratis!

Biljetter hämtas en vecka före filmen i Regionmuseets reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

Medarrangörer

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.