Latte Igelkott och den magiska vattenstenen

Premiärkalas för filmen om Latte som är en ovanligt stöddig liten igelkott med stort självförtroende och mycket livlig fantasi.

Hon klarar sig själv och behöver ingen annan. I skogen råder torka och alla djuren har hjälpts åt att samla vattendroppar i stora pumpaskal. Men när Latte och hennes lite tilltufsade ekorrkompis Tjum leker, råkar de ramla ner i den sista vattenfyllda pumpan så allt rinner ut. Djuren samlas till krismöte och genast återuppstår ryktet om den magiska vattenstenen som stulits av den stora björnkungen. Latte anmäler sig att helt ensam ge sig ut och hämta tillbaka stenen. Men är Latte verkligen så modig som hon påstår? Tjum smyger efter henne när de kommer längre in i skogen inser Latte att till och med den modigaste igelkotten i skogen behöver en kompis.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

19 april 2020

50 kronor

Enklast är att köpa biljetter hos Nortic, men det går att köpa dem över disk i vår reception.

OBS: Filmen visas vid två tillfälle, köp biljett till rätt tillfälle.