Barnvagnsbio: Lady Bird

I Lady Bird får vi se ett dramatiskt och turbulent förhållande mellan en mamma och hennes tonårsdotter.

Christine "Lady Bird" McPherson kämpar mot, men är precis som hennes väldigt kärleksfulla och viljestarka mamma, en sjuksköterska som arbetar outtröttligt för att hålla familjen uppe efter att Lady Birds far förlorar sitt jobb. Dramat utspelar sig i Sacramento, Kalifornien år 2002, mitt i ett snabbt skiftande amerikanskt ekonomiskt landskap, är Lady Bird en inverkan på de relationer som formar oss, de övertygelser som definierar oss och den oöverträffade ljuvlighet hos en plats som heter hemma.

Åldersgräns: Barntillåten

Tid: 94 minuter

Vem får följa med?

• Om filmen är barntillåten eller från 7 år får spädbarn upp till 2 år följa med gratis.
  • Om filmen är från 11 eller 15 år får spädbarn upp till 1 år följa med gratis.

Barnvagnsvisning

Detta är filmvisningar för föräldralediga, därför kommer visningen vara anpassad för barn. Ljudet kommer vara lägre och barn som skriker gör inget. Välkomna!

Övriga barnvagnsfilmer

15 april 2020

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Biljetterna släpps två veckor innan i Regionmuseets reception. Ej avhämtade biljetter släpps 15 minuter innan föreställningen.

Medarrangör

Kristianstads kommuns logotyp
Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.