La Belle Èpoque

Två personer som sitter på ett kafé.

Victor, en uttråkad man i 60-årsåldern, får sitt liv vänt upp och ned den dagen Antoine, en blomstrande entreprenör, erbjuder honom en helt ny typ av underhållning.

Med hjälp av en kombination av teaterrekvisita och historiskt återskapande ger hans företag kunderna en möjlighet att åka tillbaka till önskad tidsperiod. Victor bestämmer sig för att återuppleva den mest minnesvärda veckan i hans liv, 40 år tidigare, då han träffade sitt livs kärlek.

Med Daniel Auteuil, Fanny Ardent och Guillaume Canet i huvudrollerna, filmen visades utanför tävlingen i Cannes 2019.

Land: Frankrike 2019

Regi: Nicolas Bedos

Tid: 115 minuter

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

18 mars 2020

80 kronor

Enklast är att köpa biljetter hos Nortic, men det går att köpa dem över disk i vår reception.

OBS: Filmen visas vid två tillfällen, köp biljett till rätt visning.

Medarrangörer

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.