Elliot – minirenen

En tecknad ren som håller i en kant för att inte trilla ner.

I väntan på jul visar vi barn- och familjefilm på Filmmuseet, denna söndagen, Elliot – minirenen.

Den 21 december går en av jultomtens renar i pension och jultomten måste i sista minuten hitta en ersättare. När Elliot och hans kompis Hazel drar iväg mot Nordpolen för att delta i valet av den nya renen så upptäcker Hazel att julen är på väg mot en katastrof. Och som om det inte räckte så hotar en elak drottning Elliots och Hazels vänner. Elliot står inför ett svårt dilemma. Men vad ska han välja att göra, rädda sina vänner eller följa sina drömmar och rädda julen?

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå i trappor.

01 december 2019

Gratisbiljetter

Biljetterna släpps en vecka innan och hämtas i Regionmuseets reception.

Max 6 biljetter per person.

Biljetterna är mycket populära så lämna tillbaka dem ni inte tänkt använda. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.