Föreläsning – Johan Hammar

En man med kamera sitter i en fors.

Årets Naturfotograf 2018, Johan Hammar, är biologen som blev fotograf och filmare. Här berättar han om arbetet bakom museets nya utställning Sötvatten – en värld av liv.

I två år har han arbetat med att dokumentera glaciärer, sjöar, älvar, våtmarker och de fascinerande arter som finns i våra vatten. Arbetet har tagit honom till Sveriges största, längsta, klaraste och kallaste vatten. Upp i luften och ner under ytan. Johan är en mycket uppskattad föredragshållare och i den här föreläsningen berättar han på ett underhållande och engagerat sätt om våra fantastiska sötvatten och arbetet med projektet Sötvatten – en värld av liv.

Före och efter föreläsningen finns möjlighet att med hjälp av ett VR headset ”dyka ner” under vattenytan och uppleva livet under ytan.

30 november 2019

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Gratisbiljetter hämtas i museets reception. Bokade, men ej avhämtade biljetter måste hämtas 15 minuter innan föreläsningen börjar.