Pubquiz med historiskt tema

Ytterligare en chans att glänsa i museets pubquiz med historiskt tema. Samla dina vänner, gnugga geniknölarna och visa vilka som har de vassaste kunskaperna i stan.

Under hösten kör vi quiz med historietema en gång i månaden – samla ett gäng vänner, testa era historiekunskaper och få chansen att vinna ett presentkort på 500 kronor i Café Miró. Under kvällen håller Café Miró öppet och det går att beställa något gott att äta eller dricka från deras fina a la carte meny.

Quizet består av 20 frågor med historietema, plus en utslagsfråga.

Laget som har flest rätt eller, om det blir lika mellan två eller flera lag, kommer närmast rätt svar i utslagsfrågan vinner 500 kronor att handla för i Café Miró.

Max 6 personer per lag.

28 november 2019

Regionmuseet

Fri entré

Ingen föranmälan krävs, men det går bra att boka bord via email cafe@regionmuseet.se.

Menyn på Café Miró

» Läs Café Mirós meny