Fisherman's Friends

Sju män med mikrofoner framför sig står på en strand.

Filmen bygger på den verklighetsbaserade historien om ett tiomannaband som gick från att uppträda på den lokala stampuben till utsålda arenaturnéer och ett guldkantat skivkontrakt.

Gruppen Fisherman’s Friends repertoar består av traditionella sjömanssånger, och när de av en slump möter skivbolagskillen Danny sätts hjulen snart i rullning. Danny blir också introducerad för något nytt: det behagliga livet i en sömnig fiskeby i Cornwalltrakten, samt nya bekantskaper som den charmiga Alwyn Tuppence och hennes egensinnige pappa Jim.

Land: Storbritannien 2018

Regi: Chris Foggin

Tid: 112 minuter

Åldersgräns: Barntillåten

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

02 oktober 2019

80 kronor

Biljetter till Fischerman's Friends köper du enklast via Nortic:

» Biljetter till Fischerman's Friendlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Medarrangörer

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.