Mary Poppins kommer tillbaka

Närbild på en kvinna i hatt

Filmen utspelar sig på 30-talet, i den stora depressionens London där tiderna är hårda, men London ser idylliskt ut. Vi får följa de två syskonen Michael och Jane från förra filmen, som nu har hunnit bli vuxna.

Michael är änkling med tre barn som han tagit hand om själv sedan hans fru dog året innan och han kämpar på så gott han kan, men energin tryter. Som en gåva från ovan glider Mary Poppins in i hans liv igen. Mary Poppins är den praktiskt taget helt perfekta barnsköterskan med unika magiska färdigheter. Hon kan förvandla den tråkigaste uppgift till ett oförglömligt, fantastiskt äventyr.

Tid: 130 minuter

Åldersgräns: Barntillåten

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

16 juli 2019

Fri entré, men biljett krävs.

Biljetterna släpps/säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter finns på Filmmuseet.

Medarrangörer

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.