Premiär för boule på innergården

Franska flaggar ligger lite genomskinlig över dekorativa lampor.

Kristianstad nu händer det! Regionmuseet tar nästa steg och presenterar Boule på innergården! Som vi har längtat efter att berätta och nu äntligen är två välkrattade boulebanor på plats på vår innergård.

För att fira öppningen av våra boulebanor hälsar vi er välkomna på franskt vis. Välkomna till en fest fylld av dans, boule och lycka. Välkomna till en kväll fylld av livemusik, boulespel och sköna toner från vår DJ. Under kvällen byter Café Miró skepnad och iklär sig sin bästa franska dräkt. Vi bjuder på franskt tilltugg (läs tvärgoda snittar) och massor av bubblande dryck. Har du inte redan attendat eventet så föreslår vi att du gör det bums.

DETTA VILL DU INTE MISSA!

Ta chansen och utmana dina kompisar i boule helt gratis. Perfekt uppladdning inför vidare fest ut i stadsfestvimlet! För att ni ska komma i skön stämning både för fest och boule kommer Daniel Ryda och Fredrik Hagedorn att sprida ljuv musik.

Daniel Ryda är DJ med härkomst från Kristianstad. Han hittar vi året runt på Borgmästargården och på sommaren i Ystad på Saltsjöbaden. Han spelar allt som rör sig mellan soul, funk och jazz med latinska inslag.

Fredrik Hagedorn – Kristianstads skönaste trubadur som sätter stämmning alla dagar i veckan. Med en stor mix av låtar och grym känsla för sin publik utlovas allsång, skratt och dans varje gång.

11 juli 2019

18.00–

Regionmuseet

Fri entré, 18 års gräns, men anmälan krävs.

Anmälan

För att komma upp på gästlistan krävs anmälan, antingen genom att du attendar evenemanget på Facebook eller skickar ett mail till therese.kjellsson@regionmuseet.se