Musikquiz med Green Tea

Fyra pojkar och en tjej tittar mot kameran.

Under fredagen på Kulturnatten står bandet Green Tea värdar för ett musikquiz och även en konsert. Under kvällen kommer man som deltagare att bjudas på låtskatter från 80-talet och framåt.

Låtarna väljs inte utifrån en specifik genre utan det kommer att vara en blandad kompott med något för allas smaker. Reglerna för kvällens musikquiz är att man tävlar i lag om max fyra personer. Är ni fler går det bra att bekanta er med övriga besökare och mixas in i ett annat lag. Varje låt har tre frågor där man ska lista ut artist, låttitel samt årtal. Green Tea kommer att spela upp sekvenser av utvalda låtar som bandet handplockar från deras stora repertoar. Det bästa av allt är att alla låtarna framförs live utav Green Tea. Kvällens rafflande Musikquiz beräknas underhålla publiken i ungefär 60 minuter. Vinnaren får inte bara äran, men även ett fint pris värde 1000 kronor.

Efter musikquizet bjuder bandet på en stämningsfull konsert med deras personliga favoritlåtar.

Green Tea som är en jazz-/pop-/soulgrupp bildades när bandet studerade på Furuboda folkhögskolas musiklinje. Idag består gruppen av fem musiker som spelar allt ifrån hårdrock till Slick-ballader. Varmt välkomna till en kväll i musikens tecken.

24 maj 2019

19.00–

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Kulturnatt Kristianstad 24–25/5

Regionmuseet och Kristianstads konsthall
24/5 11–22
25/5 11–22
Öppet i samband med filmvisningar

Logotyp för Kulturnatt Kristianstad.