Kombinera mat med alkoholfri dryck

Mat och dryck uppdukat på ett bord.

Kombinera alkoholfri dryck med rätt mat – Alkoholfri frukt- och bärdryck Krinova Incubator & Science Park bjuder in till en provning med alkoholfria drycker.

Att kombinera mat och dryck är inte alltid det lättaste och kan ibland
kännas som en hel vetenskap. Visste du till exempel att sötman i maten förstärker dryckens strävhet? Du får lära dig mer om hur alkoholfria drycker matchas med mat på bästa sätt genom att förstå hur grundsmakerna påverkar drycken och tvärtom.

Dessutom kommer Kimmo Rumpunen från SLU Balsgård och berättar om CID – Centrum för Innovativa Drycker; en pilothall för dryckesproduktion och tillika en smältdegel för mångfald av smaker, olika bär/fruktsorter och möjligheter!

Frågor och mer information

Kontakta Elin Carleke på elin@krinova.se eller 0702-51 40 19

Affisch

Affisch/informationsblad för nedladdning.PDF (pdf, 4.1 MB)

07 oktober 2018

13.00–

Regionmuseet

Anmälan

Kostnadsfritt att delta, men kräver anmälan. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Här anmäler du dig.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmälan stänger 3/10. Om du är anmäld men inte dyker upp debiteras du 300kr.

Samarbetspartner

Logotyp för Krinova.