Agatha – granndetektiven

En tecknad bild på en flicka som tittar in igenom en dörr.

Tioåriga Agathe-Christine (A-C) gillar att vara ensam och älskar mysterier och deckarhistorier.

Hon har nyss flyttat in i ett nytt hus, och i ett källarförråd inreder hon en detektivbyrå. Det första fallet verkar enkelt, men det utvecklar sig till en mycket komplicerad historia. Huvudmisstänkt är en jämnårig kille som A-C stöter ihop med i närbutiken på hörnet.

Tid: 77 minuter

Åldersgräns: barntillåten

Biljetterna säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

31 juli 2018

Medarrangör

Sommarfilmer

Under sommaren visar vi filmer på filmmuseet varje vardag. Hela programmet kan du se i kalendariet eller på Filmmuseets sida.

» Filmmuseet