Wonder Wheel

En kvinna kommer gående framför ett pariserhjul.

Woody Allens senaste film ”Wonder Wheel” är berättelsen om fyra människor vars liv sammanflätas på Coney Islands livliga nöjesfält.

Ginny är en känslomässigt bräcklig aktris som numera försörjer sig som servitris på en lokal krog. Hennes grovhuggne man Humpty är karusellskötare, och den stilige unge livräddaren Mickey drömmer om att bli dramatiker. Humptys dotter Carolina har återvänt hem till pappas lägenhet, där hon gömmer sig undan gangsters.

Torsdagar under sommaren visar vi vårens favoriter. Bland de filmerna som lockade mest besökare under året så har vi valt ut några stycken. Denna gången Wonder Wheel.

Land: USA 2017

Regi: Woody Allen

Tid: 101 minuter

Åldersgräns: Från 11 år

Biljetterna säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

Bildcredit

05 juli 2018