Unknown cloud

En blåsvart bild, flera människor står i skymningen och tittar på sina mobiltelefoner.

Lundahl & Seitl - Okänt Moln på väg mot Kristianstad. Var på plats vid rätt tid och upplev när fenomenet Okänt Moln passerar Kristianstad. Kanske världens största konst installation.

Konstnärsduon Lundahl & Seitl har skapat AI-applikationen ”Unknown Cloud Caretaker” för att förutse framfarten av ett okänt elektromagnetiskt moln. Dragningskraften för Molnet är människans förmåga att samarbeta i stora grupper, sammanbundna av en gemensam tro på fiktion. Upplevelsen förutsätter tillit till de andra deltagarna. De som beger sig till platsen där Molnet passerar är beroende av Appen Caretaker för vägledning och kan bara existera om vi tillåter oss att tro på det.

För att komma i kontakt med Molnet, ladda ner appen ”Unknown Cloud Caretaker” (AppStore eller Google Play). Öppna appen på din telefon när du närmar dig området där Molnet passerar. Du behöver egna hörlurar. Först vid rätt tid och plats kan du få kontakt. Mötesplatsen är framför entrén till Tivolibadet.

Länkar till appen

» För iOSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

» För Androidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Teaser trailer