Tiden och kärleken med Bodil Jönsson

Professor emerita Bodil Jönsson pratar om tiden och kärleken.

Under hösten kommer vi vid tre tillfällen att besökas av Folkuniversitet och deras föreläsningsserie Kärlek och Kemi. I föreläsningsserien talas det om allt som hör ihop med kärlek. Kan man framkalla kärlek? Hur påverkar tiden kärlek? Hur kan man uttrycka sin kärlek till nästan?

Kärlek och kemi sätter människan i centrum, kropp och själ, hjärta och hjärna. Vi lyfter upp våra största frågor på scenen och forskarna inkluderar publiken i sina undersökningar.

Vid detta tillfället är det Bodil Jönsson, författare och fysiker som skrivit mycket om tid, bland annat i hennes bok Tio tankar om tid från 1999. För Kristianstadspubliken är hon dessutom känd för att hon medverkade i vår utställning Det ligger i tiden.

24 september 2017

Regionmuseet

145 kronor.

Biljetter säljs som förköp i museets reception.

Samarrangemang

Logotyp för Folkuniversitetet.