Prideföreläsning – Jeanette Larsson

En kvinna sitter hukande.

Den före detta polisen Jeanette Larsson som berättar om livet som kvinna, gay och polis i föredraget med titeln Högt i tak – men var har vi golvet?

Jeanette Larsson som driver företaget Carpe Courage AB har varit polis sedan 1989. Utöver Jeanettes normala polisarbete har hon de senaste åren varit instruktör och utbildare för Polis-myndigheten i Skåne vid värdegrunds-, mångfalds- och hatbrottsutbildningar.

Föreläsningen Högt i tak – men var har vi golvet? handlar främst om Jeanettes erfarenheter av att vara kvinna och gay i en starkt manlig hierarkisk organisation. Med hjälp av mycket humor och värme tar hon upp flera av de händelser som engagerat henne, det hon har reagerat emot och de utmärkelser hon fått för sina insatser.

Högt i tak – men var har vi golvet? innehåller en hel del HBT- och mångfaldskunskap. Den är en inspirationsföreläsning som med humor hjälper dig som arbetsgivare att arbeta med värdegrunden i praktiken, se möjligheter i mångfalden och som uppmuntrar åhörarna till medmänsklighet och civilkurage, eftertanke och reflexion.

29 juni 2017

18.00

Regionmuseet

Fri entré

Arrangörer

Ett hjärta i regnbågsfärger.
Medborgarskolans logotyp. Tre blå bågar över texten Medborgarskolan.